Företagare!

Vill du som företagare vara med och bidra till utsatta familjer i Lettland? Köp en annonsplats i vår tidning Hälsning! Vi förmedlar 100% direkt till de behövande.
Kontakta Svante Cederqvist, 070 - 35 610 36, svante.cederqvist@parkasa.se för mer information.
Vi erbjuder en annonsplats i Stenhammarkyrkan och Kållandsö Missionsförsamlings tidning Hälsning. Tidningen trycks och delas ut 4 gånger per år i en upplaga på 2500 exemplar i Lidköpings kommun. Priset för en annons är 5000 kr och kostnaden är godkänd som “Avdragsgill sponsring” Vi kommer att hålla alla våra företagssponsorer informerade om Lettlandsarbetet genom utskick via e-mail.

22 oktober
11.00 Gudstjänst, Korin Sarkissjan, Pelle Boman, Lidköping-Kållands Musikkår, Söndagsklubben, Korvcafé.

29 oktober
18.00 Gudstjänst, Anders Blomberg, Doris Andersson sång av Familjen Amnerud. Kållandsö.

29 oktober
11.00 Dela-gudstjänst, Annette Cederqvist m.fl. sång av Bitte Larsed, Café Skorpan.