Sånggruppen Ackord

Ackord är namnet på den kör som några av Stenhammarkyrkans seniorer bildade för flera år sedan. De ansluter sig till frikyrkans strängmusiktradition, och med hjälp av dragspel, kontrabas, fiol och gitarrer framför de sångerna ur väckelserörelsens rika sångskatt. Ackord har vuxit i omfång under åren och har nu drygt trettio medlemmar varav flera musiker.

Det svänger om Ackord! Och deras framträdande på olika håll både i Lidköping som på övriga orter är alltid mycket uppskattade.

Sommaren 2010 gav de ut sin första CD med namnet ”På rätt spår”, en liveinspelning från en konsert under vårvintern.

22 oktober
11.00 Gudstjänst, Korin Sarkissjan, Pelle Boman, Lidköping-Kållands Musikkår, Söndagsklubben, Korvcafé.

29 oktober
18.00 Gudstjänst, Anders Blomberg, Doris Andersson sång av Familjen Amnerud. Kållandsö.

29 oktober
11.00 Dela-gudstjänst, Annette Cederqvist m.fl. sång av Bitte Larsed, Café Skorpan.